dimecres, 16 de juliol de 2014

Conferència sobre Meteorologia local de Sa Coma


Ahir vaig poder assistir a una conferència sobre meteorologia a Sa Coma, terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, organitzat per la SOMIB i patrocinat per l'Ajuntament de Sant Llorenç.
El tema de la conferència de Sa Coma.
Enrique Rodríguez, president de la SOMIB.
 Com podeu veure a la fotografia, el tema ja era prou interessant com per poder parlar-ne només prop d’una hora. També la gent es va animar amb les preguntes i curiossitats sobre la meteorologia local del terme.

Enrique Rodrígez Parrona, president de la Societat Observadors Meteorològics a les Illes Balears, (SOMIB), fou el qui ens donà la xarla explicant molt bé i prou entenedor, el motius del desenvolupament de les tempestes o fenòmens meteorològics que es produeixen al terme de Sant Llorenç i més concretament a les zones costaneres de Cala Millor, Sa Coma i S’Illot.

 Els pocs assistents que a l’acte gaudírem d’una excel·lent  i interessant xarla meteorològica i d’una agradable vetlada.

 
Malauradament, (opinió personal) i malgrat que els temes meteorològics sempre estan a l'ordre del dia, ja que és molta la gent, per no dir tothom, segueixen les previsions del temps, estranya una mica que en una conferència d’aquests tipus siguin pocs els interessats i més concretament quan es parla de zones puntuals.
La Canícula.