divendres, 20 de setembre de 2013

Germans de Catalunya!

Catalans de Catalunya!

A les illes, el nostre patit país, estem patint una situació prou complicada la qual ens pot esdevenir un futur maleït i no gaire plantador. La dictadura s’ha establerta en el nostre redol social i els comandaments polítics no entren en raons. Ens volen fer viure en establies del passat i combregar amb rodes de molí. No toleren altres idees que no siguin les seves, ni doctrina que no sigui la seva. Ens volen imposar lleis i sistemes a costa de decrets. Rebutgen el consens i no volen escoltar a ningú. Ells saben en certesa que el TIL (Tractament Integral de Llengües), serà un fracàs i augmentarà el fracàs escolar. Els nostres fills es juguen el seu futur.

La imposició del TIL té per objectiu amagat la nul·litat i el declivi total de la nostre llengua catalana.

Vivim hores de incertesa, moments massa tensos. Els nostres professors i professores han dit prou i han decidit fer una vaga indefinida, de la qual ja porten cinc dies consecutius de vaga. Tenen tot el suport dels alumnes, de les mares i pares, de la Universitat de les Illes Balears, en general de tota la comunitat educativa, manco del Govern.

Però, malgrat tot, els nostres professors estan disposats a resistir. No sabem fins quan, però estem segurs que al final haurà valgut la pena.


Força i visca la terra!